Va aducem la cunostinta ca Ghidul Solicitantului, împreuna cu Pachetul aplicatiei pentru primul Apel Restrâns relansat au fost modificate a doua oara.

Pachetul aplicatiei a fost actualizat în conformitate cu noua versiune a Metodologiei si criteriilor de evaluare si selectie aprobate de Comitetul de Monitorizare.

Va rugam sa consultati Corrigendum-ul 2, aferent primului Apel Restrâns relansat, care poate fi accesat pe pagina noastra de internet, în cadrul sectiunii Apeluri de proiecte, împreuna cu Ghidul Solicitantului pentru proiecte strategice actualizat.

Corrigendum-ul 2 contine mai multe modificari importante, inclusiv o abordare mai flexibila, simplificata, privind completarea documentelor.

Potentialii aplicanti sunt rugati sa tina cont de aceste modificari si sa foloseasca varianta actualizata a Pachetului aplicatiei.

Publicat Vineri, 15 Decembrie 2017
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0