POR - Ghidul specific pentru prioritatea de investitii 2.2 IMM - in consultare publica

Marti, 23 Octombrie 2018

Autoritatea de Management pentru Programul Opera┼úional Regional (POR) a publicat, în data de 22.10.2018, varianta supus─â consult─ârii publice a Ghidului Solicitantului – Condi╚Ťii specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorit─â╚Ťii de investi╚Ťii 2.2 ”Sprijinirea cre─ârii ╚Öi extinderea capacit─â╚Ťilor avansate de produc╚Ťie ╚Öi dezvoltarea serviciilor” – un nou apel de proiecte.

Observa╚Ťiile ╚Öi propunerile pot fi transmise prin email, la info@mdrap.ro, pân─â la data de 23.11.2018.

Toate observa╚Ťiile, propunerile ╚Öi comentariile vor fi analizate ╚Öi luate în considerare în procesul de definitivare a ghidului specific ╚Öi lansare a apelului de proiecte. AMPOR nu va transmite r─âspunsuri individuale solicit─ârilor primite în cadrul acestei consult─âri.

* * *

Programul Opera╚Ťional Regional este unul dintre cele 7 programe opera╚Ťionale implementate în România, in perioada 2014-2020, cofinan╚Ťate din fondurile europene structurale ╚Öi de investi╚Ťii ╚Öi unul dintre cele 2 programe opera╚Ťionale gestionate de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ╚Öi Administra╚Ťiei Publice (MDRAP), în calitate de Autoritate de Management.