Viceprim-ministrul Paul Stanescu - vizita de lucru in judetul Vaslui

Marti, 23 Octombrie 2018

Viceprim-ministrul Paul St─ânescu, ministrul dezvolt─ârii regionale ┼či administra┼úiei publice, s-a aflat ast─âzi, 23 octombrie, în jude┼úul Vaslui, unde s-a întâlnit cu autorit─â┼úile publice locale.

Cu aceast─â ocazie, a fost prezentat stadiul programelor coordonate de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ┼či Administra┼úiei Publice, fiind subliniat─â importan┼úa acestora pentru dezvoltarea comunit─â┼úilor locale: „Dup─â cum am spus întotdeauna, ┼úinta principal─â a mandatului meu este implementarea Programului de Guvernare în ansamblul s─âu ╚Öi a m─âsurilor specifice ministerului pe care l-am preluat. De aceea, Programul Na┼úional de Dezvoltare Local─â ┼či absorb┼úia fondurilor europene sunt prioritare”, a precizat ministrul dezvolt─ârii.

Viceprim-ministrul Paul St─ânescu a vizitat ┼či Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â Vaslui (modernizat recent), unde a afirmat c─â „investi┼úiile în s─ân─âtate sunt cele mai importante ┼či vor reprezenta o prioritate pentru noi”.

În cadrul vizitei în Vaslui, a fost semnat, în prezen╚Ťa vicepremierului Paul St─ânescu, contractul pentru execu╚Ťia centurii ocolitoare a Bârladului, care va avea o lungime de 11,28 km, valoarea total─â a proiectului fiind de peste 132 milioane de lei.