Sistem de supraveghere video in Sibiu - masura de securitate in vederea organizarii Summit-ului Uniunii Europene

Marti, 24 Iulie 2018

 

Guvernul a aprobat ast─âzi, 24 iulie, printr-o hot─ârâre, alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru municipiul Sibiu (jude╚Ťul Sibiu), din Fondul de rezerv─â bugetar─â la dispozi╚Ťia Guvernului, prev─âzut în bugetul de stat pe anul 2018, în vederea finan╚Ť─ârii investi╚Ťiei „Sistem de supraveghere video în Municipiul Sibiu, jude╚Ťul Sibiu”.

La 12 ani de la aderarea la Uniunea European─â, într-un context european ┼či interna╚Ťional complex, România va prelua la 1 ianuarie 2019, pentru ╚Öase luni, pre╚Öedin╚Ťia Consiliului Uniunii Europene.

România va g─âzdui pe 9 mai 2019, Summit-ul Uniunii Europene, eveniment care va reuni to╚Ťi ╚Öefii de stat din comunitate.

Serviciul de Protec╚Ťie ╚Öi Paz─â, Serviciul Român de Informa╚Ťii, Serviciul de Telecomunica╚Ťii Speciale ╚Öi Inspectoratul de Poli╚Ťie al Municipiului Sibiu consider─â c─â sistemul reprezint─â o solu╚Ťie tehnic─â mai mult decât necesar─â pentru cunoa╚Öterea, prevenirea ╚Öi contracararea unor incidente de securitate sau de alt─â natur─â, în zonele de desf─â╚Öurare a activit─â╚Ťilor oficiale ale Summit-ului UE.