Sala multifunctionala din Alexandria a fost inaugurata

Luni, 15 Mai 2017

I Foto I

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul dezvolt─ârii regionale, administra┼úiei publice ┼či fondurilor europene (MDRAPFE), a participat ast─âzi, 15 mai, la inaugurarea s─âlii multifunc╚Ťionale din municipiul Alexandria (jud. Teleorman). La eveniment a fost prezent ╚Öi pre╚Öedintele Camerei Deputa╚Ťilor, Liviu Dragnea.

Acesta este unul dintre obiectivele sportive pe care MDRAPFE, prin Compania Na╚Ťional─â de Investi╚Ťii (CNI), l-a realizat ca parte din strategia de dezvoltare a infrastructurii sportive destinate sportului de performan╚Ť─â. Lucr─ârile realizate nu au vizat doar reabilitarea s─âlii de sport, ci ╚Öi modernizarea acesteia astfel încât s─â aduc─â un plus de valoare pentru to╚Ťi sportivii care activeaz─â în cadrul Clubului Sportiv Teleorman, ╚Öi nu numai”, a precizat doamna Sevil Shhaideh.

În urma finaliz─ârii lucr─ârilor, sala are o capacitate de 1.420 de locuri (dintre care 10 locuri pentru persoanele cu handicap locomotor ╚Öi pentru înso╚Ťitorii acestora) ┼či beneficiaz─â de spa╚Ťii destinate sportivilor (câte dou─â vestiare pe sexe, con╚Ťinând un vestiar principal a 12 locuri, un vestiar secundar a 10 locuri ╚Öi spa╚Ťii conexe) ╚Öi de dou─â vestiare dedicate antrenorilor ┼či arbitrilor (în loc de unul existent anterior). De asemenea, a fost creat─â o nou─â sal─â de antrenament, pretabil─â pentru scrim─â/floret─â etc., iar sala de judo a fost reconformat─â la dimensiuni regulamentare.

Obiectivul investi┼úiei a fost contractat în mai 2015 ┼či finalizat în martie 2017, valoarea total─â a contractului fiind de 19.743.034 de lei.

Ca urmare a lucr─ârilor executate, municipiul Alexandria va beneficia de o sal─â multifunc┼úional─â conform standardelor de siguran┼ú─â ┼či normelor de calitate în vigoare, oferind condi┼úii optime pentru desf─â┼čurarea activit─â┼úilor sportive ┼či pentru g─âzduirea unor competi╚Ťii de handbal, baschet, tenis, volei, judo/arte mar┼úiale etc. la nivel na╚Ťional.