POR - Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investitie 1.1, Operatiunea B - Sprijinirea parcurilor stiintifice si tehnologice (PST) in consultare publica

Luni, 12 Iunie 2017

Autoritatea de Management pentru Programul Opera┼úional Regional (POR) a publicat ast─âzi, 12.06.2017 a.c., pentru consultare public─â, Ghidului Solicitantului. Condi╚Ťii specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei 1 "Promovarea transferului tehnologic" Prioritatea de investi╚Ťie 1.1, Opera╚Ťiunea B – Sprijinirea parcurilor ╚Ötiin╚Ťifice ╚Öi tehnologice (PST).

Eventualele observa╚Ťii asupra ghidului propus se vor transmite la adresa de email regio@mdrap.ro, pân─â la data de 27.06.2017, ora 17.00. La acestea se va r─âspunde centralizat odat─â cu publicarea documentului aprobat sau odat─â cu o nou─â consultare public─â a documentului men╚Ťionat, dac─â va fi cazul.

Nu se va r─âspunde punctual la solicit─ârile transmise de c─âtre poten╚Ťialii solicitan╚Ťi care implic─â analize privind încadrarea în prevederile ghidului specific, mai exact, privind respectarea criteriilor de conformitate/eligibilitate. AMPOR va realiza respectivele verific─âri numai pentru solicitan╚Ťii de finan╚Ťare, ulterior deschiderii apelului de proiecte.