POIM - In consultare publica Ghidul solicitantului pentru "Reducerea efectelor si a pagubelor cauzate de fenomenele naturale, in principal de inundatii si eroziune costiera"

Luni, 30 Octombrie 2017

Ministerul Dezvolt─ârii Regionale, Administra╚Ťiei Publice ╚Öi Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Opera┼úional Infrastructur─â Mare 2014-2020, public─â în consultare versiunea revizuit─â a Ghidului Solicitantului aferent Obiectivului Specific 5.1. “Reducerea efectelor ╚Öi a pagubelor asupra popula╚Ťiei cauzate de fenomenele naturale asociate principalelor riscuri accentuate de schimb─ârile climatice, în principal de inunda╚Ťii ╚Öi eroziune costier─â”.

Finan╚Ťarea proiectelor în cadrul OS 5.1. ”Reducerea efectelor ╚Öi a pagubelor asupra popula╚Ťiei cauzate de fenomenele naturale asociate principalelor riscuri accentuate de schimb─ârile climatice, în principal de inunda╚Ťii ╚Öi eroziune costier─â” vizeaz─â reducerea daunelor cauzate de schimb─ârile climatice, cu accent pe cele provocate de inunda╚Ťii ╚Öi eroziune costier─â.

V─â rug─âm s─â transmite╚Ťi propunerile dumneavoastr─â privind îmbun─ât─â╚Ťirea documentelor mai sus men┼úionate, la adresa de e-mail: Aceast─â adres─â de email este protejat─â contra spambots. Trebuie s─â activa╚Ťi JavaScript pentru a o vedea.,">secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro, pân─â la data de 06.11.2017.

Apelul de proiecte va fi deschis ulterior aprob─ârii variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivului Specific 5.1. ”Reducerea efectelor ╚Öi a pagubelor asupra popula╚Ťiei cauzate de fenomenele naturale asociate principalelor riscuri accentuate de schimb─ârile climatice, în principal de inunda╚Ťii ╚Öi eroziune costier─â”.