POCU: depunere contestatii referitoare la apelul

Miercuri, 16 August 2017

Anun╚Ť referitor la procesul de depunere contesta╚Ťii pentru apelul POCU/82/3/7 „Cre┼čterea ocup─ârii prin sus┼úinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urban─â – România Start Up Plus”.

Referitor la procesul de depunere a contesta╚Ťiilor v─â inform─âm c─â acestea pot fi depuse în termen de 5 zile lucr─âtoare de la comunicarea rezultatului prin intermediul aplica╚Ťiei MySMIS2014, respectiv 18 august 2017. Respectarea acestui termen va fi verificat─â de c─âtre Comitetul de Solu╚Ťionare Contesta╚Ťii.

În ceea ce prive╚Öte utilizarea sistemului informatic pentru transmiterea contesta╚Ťiei, aplica╚Ťia MySMIS calculeaz─â termene „calendaristice”. Având în vedere faptul c─â datele de 14 ╚Öi 15 august 2017 au fost declarate zile nelucr─âtoare, aplica╚Ťia transmite mesajul „Data de depunere a contesta╚Ťiei a fost depa╚Öit─â”. Cu toate acestea, aplica╚Ťia permite depunerea de contesta╚Ťii potrivit pa╚Öilor descri╚Öi în documentul „Modalitatea de depunere a contesta╚Ťiei în sistemul informatic MySMIS”.