Paul Stanescu si Marius Nica au preluat mandatele la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene

Marti, 17 Octombrie 2017

I Galerie foto I

Viceprim-ministrul Paul St─ânescu, ministrul dezvolt─ârii regionale, administra╚Ťiei publice ╚Öi fondurilor europene, ╚Öi ministrul delegat pentru fonduri europene Marius Nica au preluat mandatele de la Sevil Shhaideh ╚Öi Rovana Plumb. Ceremonia de predare-primire s-a desf─â╚Öurat ast─âzi, 17 octombrie 2017, la sediul institu╚Ťiei.

”╚Üinta principal─â a mandatului meu este implementarea Programului de Guvernare în ansamblul s─âu ╚Öi a m─âsurilor specifice ministerului pe care ast─âzi l-am preluat. Dintre acestea, men╚Ťionez Codul Administrativ – instrument important de dezvoltare a administra╚Ťiei publice centrale ╚Öi locale ╚Öi continuarea Programului Na╚Ťional de Dezvoltare Local─â care este o prioritate pentru dezvoltarea regional─â durabil─â” a declarat viceprim-ministrul Paul St─ânescu.

„Domnule viceprim-ministru, veni╚Ťi nu doar într-un minister, ci într-o adev─ârat─â echip─â. Am mai afirmat ╚Öi cu alt─â ocazie c─â aici, pe lâng─â realizarea de programe ┼či atragerea de fonduri europene am construit o echip─â. V─â felicit pentru învestitur─â ┼či v─â doresc succes în noul mandat! Sunt convins─â c─â ve┼úi face lucruri importante pentru acest minister ┼či pentru România. V─â mul╚Ťumesc tuturor pentru modul profesionist în care am colaborat în ultimul an” a declarat ministrul Sevil Shhaideh la predarea mandatului.