MDRAP: intrevedere bilaterala romano-chineza

Joi, 10 Ianuarie 2019

| Galerie foto |

Domnul viceprim-ministru, Eugen Teodorovici, ministrul interimar al dezvolt─ârii regionale ╚Öi administra╚Ťiei publice, s-a întâlnit ast─âzi, 10 ianuarie, cu o delega╚Ťie din R.P. Chinez─â, condus─â de dl. Zhang Hechuan, pre╚Öedinte al China Tiesiju Civil Engineering Group Co., Ltd. (CTCE Group), ╚Öi cu reprezentan╚Ťi Incertrans SA.

Discu╚Ťiile s-au axat pe rela╚Ťiile bilaterale româno-chineze în domenii de interes, precum infrastructura de transport rutier ┼či feroviar ┼či construc┼úiile civile.

R.P. Chinez─â este un partener tradi╚Ťional al României care, sunt convins, va contribui semnificativ la dezvoltarea ┼či implementarea unor proiecte strategice în domeniul infrastructurii de transport la nivel na╚Ťional. A fost o prim─â întâlnire în care fiecare parte ╚Öi-a exprimat convingerea unei colabor─âri avantajoase ╚Öi de lung─â durat─â”, a subliniat viceprim-ministrul Eugen Teodorovici.

CTCE Group, parte a China Railway Group Ltd. (CREC), este o societate de stat chinez─â ┼či a doua companie de construc┼úii ┼či inginerie la nivel mondial. CTCE Group activeaz─â, de peste 60 de ani, în domeniul infrastructurii de transport ┼či al construc┼úiilor de cale ferat─â, cu o cifr─â de afaceri de peste 50 de miliarde de dolari ┼či se afl─â în top 500 mondial „Fortune Global 500”, topul marilor corpora┼úii.