Drumurile din Mehedinti vor fi modernizate prin PNDL

Miercuri, 8 Noiembrie 2017

I Galerie foto I

Infrastructura rutier─â din jude┼úul Mehedin┼úi va fi modernizat─â prin Programul Na┼úional de Dezvoltare Local─â (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale, Administra┼úiei Publice ┼či Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Cele 3 contracte de finan┼úare au fost semnate ast─âzi, 8 noiembrie, de c─âtre viceprim-ministrul Paul St─ânescu, ministrul dezvolt─ârii regionale, administra┼úiei publice ┼či fondurilor europene, ┼či Aladin Georgescu, Pre╚Öedintele Consiliului Jude╚Ťean Mehedin╚Ťi.

Valoarea total─â a proiectelor este de aproximativ 78 de milioane de lei ┼či vizeaz─â modernizarea a 36 kilometri de drumuri în jude┼úul Mehedin┼úi.

Modernizarea ┼či reabilitarea infrastructurii de transport reprezint─â o prioritate, întrucât contribuie la cre┼čterea gradului de mobilitate a persoanelor ┼či a bunurilor, asigur─â accesul mai facil ┼či mai rapid c─âtre furnizorii de servicii de s─ân─âtate, sociale ┼či educative, contribuie la reducerea timpului de deplasare ┼či asigur─â o mai mare securitate în transport”, a precizat viceprim-ministrul Paul St─ânescu.