Corrigenda la Ghidurile solicitantului pentru programele de cooperare Romania-Ucraina si Romania-Republica Moldova

Miercuri, 28 Martie 2018

Autoritatea de Management a publicat, pe site-urile programelor, corrigenda pentru Ghidurile solicitantului pentru finan╚Ťare din Programele Opera╚Ťionale Comune România-Ucraina ╚Öi România-Republica Moldova pentru perioada 2014-2020.

Au fost efectuate modific─âri asupra pachetelor de aplica╚Ťie (ghidul aplicantului ╚Öi unele anexe) cu scopul de a aduce clarific─âri suplimentare ╚Öi de a corecta erori materiale existente.

Pentru Programul Opera╚Ťional Comun România-Republica Moldova, termenul de depunere a proiectelor în cadrul apelului de proiecte HARD a fost prelungit pân─â la data de 21 mai 2018. Termenul pentru depunerea proiectelor SOFT a r─âmas neschimbat, respectiv 7 mai 2018. Informa╚Ťiile actualizate pot fi consultate pe site-ul programului.

Termenele de depunere a proiectelor în cadrul Programului Opera╚Ťional Comun România-Ucraina au r─âmas neschimbate pentru ambele apeluri de proiecte (HARD ╚Öi SOFT), doar documentele de aplica╚Ťie ╚Öi Ghidurile solicitantului suferind modific─âri. Cei care preg─âtesc proiecte pentru a primi finan╚Ťare prin acest program sunt ruga╚Ťi s─â consulte siteul programului.

***

Programul Opera╚Ťional Comun România-Republica Moldova 2014-2020 ╚Öi Programul Opera╚Ťional Comun România-Ucraina 2014-2020 sunt finan╚Ťate de Uniunea European─â prin intermediul Instrumentului European de Vecin─âtate. Programele se adreseaz─â zonei aflate la frontiera dintre România ┼či Republica Moldova, respectiv, România-Ucraina ┼či vor contribui la atingerea obiectivului general al Instrumentului European de Vecin─âtate: evolu┼úia c─âtre o regiune de prosperitate ┼či bun─â vecin─âtate, realizat─â prin ac┼úiuni de cooperare transfrontalier─â în beneficiul statelor membre ┼či nemembre ale UE, care se învecineaz─â.