Continua consultarea publica pentru contractele standard de achizitie aplicabile obiectivelor de investitii

Luni, 12 Iunie 2017

Dezbaterea public─â pe marginea proiectului de hot─ârâre de Guvern pentru contractele standard de achizi╚Ťie public─â aplicabile obiectivelor de investi╚Ťii, ini╚Ťiat de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale, Administra╚Ťiei Publice ╚Öi Fondurilor Europene a continuat ast─âzi, 12 iunie 2017, începând de la ora 10:00, în cadrul unui grup tehnic de lucru cu cei interesa╚Ťi s─â contribuie la forma final─â a documentului.

În întâlnirea de azi s-au analizat condi┼úiile contractuale generale ┼či specifice pentru achizi╚Ťia serviciilor de execu╚Ťie. O întâlnire similar─â se va desf─â╚Öura în perioada urm─âtoare, când vor fi puse în discu╚Ťie aspecte legate de contractul de proiectare ╚Öi execu┼úie.

╚śedin╚Ťa de ast─âzi, condus─â de Mihai Grigore, secretar de stat în MDRAPFE, a reunit 20 de participan╚Ťi, reprezentan╚Ťi ai organiza╚Ťiilor patronale din domeniul construc╚Ťiilor, arhitecturii ╚Öi urbanismului ╚Öi ai institu╚Ťiilor publice.

Proiectul de act normativ a fost lansat în consultare public─â luni, 29 mai, ╚Öi prima dezbatere public─â a avut loc pe 8 iunie, la sediul ministerului.