CNI a predat beneficiarilor 5 noi obiective de investitii

Vineri, 21 Decembrie 2018

Compania Na╚Ťional─â de Investi╚Ťii, institu╚Ťie care func╚Ťioneaz─â sub autoritatea Ministerului Dezvolt─ârii Regionale ╚Öi Administra╚Ťiei Publice, a predat, în aceast─â s─âpt─âmân─â, 5 noi obiective de investi╚Ťii c─âtre autorit─â╚Ťile locale din jude╚Ťele Harghita, Hunedoara, Giurgiu, Gorj ╚Öi Suceava.

Investi╚Ťiile, în valoare total─â de peste 9,7 milioane de lei, au constat în reabilitarea a 4 sedii de a╚Öez─âminte culturale în localit─â╚Ťile Tulghe╚Ö (jud. Harghita), H─âr─âu (jud. Hunedoara), Tele╚Öti (jud. Gorj) ╚Öi B─âl─âceana (jud. Suceava), precum ╚Öi în construirea unui bazin didactic de înot în municipiul Giurgiu (jud. Giurgiu).

Bazinul de la Giurgiu este cel de-al 21-lea bazin de înot realizat de CNI ╚Öi va fi utilizat în special de c─âtre elevii din localitate, dar ╚Öi de publicul larg, în afara orelor de curs. În ceea ce prive╚Öte reabilitarea c─âminelor culturale, aceste proiecte vin în sprijinul dezvolt─ârii culturale la nivel local ╚Öi contribuie, totodat─â, la dezvoltarea comunit─â╚Ťilor locale prin oferirea de alternative privind petrecerea timpului liber ╚Öi prin crearea de noi locuri de munc─â.

Investi╚Ťiile vor fi folosite de peste 75.000 de utilizatori, care vor beneficia de condi╚Ťii moderne pentru diverse activit─â╚Ťi culturale, recreative sau sportive.

Sursa: Comunicat CNI