BMN - A fost lansat in consultare publica Ghidul aplicantului pentru cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte

Joi, 2 August 2018

Mar╚Ťi, 31.07.2018, a fost lansat spre consultare public─â Ghidul aplicantului pentru cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte finan╚Ťat prin Programul Opera┼úional Comun Bazinul Marii Negre (BMN).

Ghidul con╚Ťine informa╚Ťii referitoare la priorit─â╚Ťile programului, condi╚Ťiile de eligibilitate ale aplican╚Ťilor, parteneriatelor, activit─â╚Ťilor, documentele solicitate, criteriile de verificare, precum ╚Öi o descriere a modului de completare a aplica╚Ťiilor în sistemul electronic de monitorizare (eMS) al programului.

Valoarea total─â a fondurilor IEV (Instrumentul European de Vecinatate) disponibile pentru cel de al doilea apel este de 24,5 milioane euro.

În acest context, p─âr╚Ťile interesate sunt invitate s─â transmit─â eventuale observa╚Ťii / propuneri în vederea îmbun─ât─â╚Ťirii prezentului document, la adresa office@bsb.adrse.ro, pân─â la data de 27 august 2018.

Observa╚Ťiile primite vor fi analizate în vederea definitiv─ârii variantei finale a Ghidului aplicantului mai sus men┼úionat, iar r─âspunsurile la solicit─ârile de clarific─âri / observa╚Ťiile / propunerile primite vor fi publicate pe site-ul programului.

* * *

Programul Opera╚Ťional Comun Bazinul Marii Negre 2014-2020 este unul dintre programele opera╚Ťionale de cooperare transfrontalier─â implementate în România, in parteneriat cu alte 7 state din Bazinul M─ârii Negre. Programul este cofinan╚Ťat din Instrumentul European de Vecinatate ╚Öi gestionat de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ╚Öi Administra╚Ťiei Publice (MDRAP), în calitate de Autoritate de Management ╚Öi Autoritate Na╚Ťional─â.