A fost publicat proiectul Strategiei pentru mobilizarea investitiilor in renovarea fondului de cladiri rezidentiale si comerciale, publice si private

Miercuri, 1 Noiembrie 2017

Ministerul Dezvolt─ârii Regionale, Administra╚Ťiei Publice ╚Öi Fondurilor Europene a publicat proiectul Strategiei pentru mobilizarea investi╚Ťiilor în renovarea fondului de cl─âdiri reziden╚Ťiale ╚Öi comerciale, publice ╚Öi private, existente la nivel na╚Ťional, varianta a 2-a, care reprezint─â actualizarea primei versiuni publicate în anul 2014. Proiectul strategiei este elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. 121/2014 privind eficien╚Ťa energetic─â, prin care a fost transpus─â în legisla╚Ťia na╚Ťional─â Directiva 2012/27/UE privind eficien╚Ťa energetic─â ╚Öi constituie parte a Planului Na╚Ťional de Ac╚Ťiune în Domeniul Eficien╚Ťei Energetice.

Observa┼úii ┼či propuneri privind proiectul Strategiei pentru mobilizarea investi╚Ťiilor în renovarea fondului de cl─âdiri reziden╚Ťiale ╚Öi comerciale, publice ╚Öi private, existente la nivel na╚Ťional pot fi transmise pe adresa Ministerului Dezvolt─ârii Regionale, Administra┼úiei Publice ┼či Fondurilor Europene, Bd. Libert─â┼úii, nr. 16, Latura Nord, sector 5, Bucure┼čti – Direc┼úia General─â Dezvoltare Regional─â ╚Öi Infrastructur─â, la adresa de e-mail dgdri@mdrap.ro sau la num─ârul de fax 0372.114.533.