POR - A fost modificata anexa Ghidului Solicitantului pentru Unitati Primiri Urgente (UPU)

Joi, 23 August 2018

Modificarea Anexei „Ghidului Solicitantului - Condi╚Ťii specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR, Axa prioritar─â 8 - ”Dezvoltarea infrastructurii sanitare ┼či sociale”, Prioritatea de investi╚Ťii 8.1 – Investi┼úii în infrastructurile sanitare ┼či sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel na┼úional, regional ┼či local, reducând inegalit─â┼úile în ceea ce prive┼čte starea de s─ân─âtate ┼či promovând incluziunea social─â prin îmbun─ât─â┼úirea accesului la serviciile sociale, culturale ╚Öi de recreere, precum ╚Öi trecerea de la serviciile institu╚Ťionale la serviciile prestate de comunit─â╚Ťi, Obiectivul specific 8.2 Îmbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii ╚Öi a eficien╚Ťei îngrijirii spitalice╚Öti de urgen╚Ť─â”, Opera╚Ťiunea B – UNIT─é╚ÜI DE PRIMIRI URGEN╚ÜE (UPU), a fost aprobat─â miercuri, 22 august a.c., prin Ordin al viceprim-ministrului, ministrul dezvolt─ârii regionale ╚Öi administra╚Ťiei publice nr. 5488/2018.

Modific─ârile sec┼úiunilor corespunz─âtoare din ghidul specific sunt cuprinse în ”Sinteza de modific─âri”, disponibil─â în cadrul sec╚Ťiunii Apeluri proiecte.

Restul condi╚Ťiilor ╚Öi prevederilor din Ghidul Specific care nu se reg─âsesc în cadrul sintezei de modific─âri r─âmân neschimbate.

* * *

POR 2014-2020 este unul dintre programele opera╚Ťionale implementate în România, cofinan╚Ťate din fondurile europene structurale ╚Öi de investi╚Ťii ┼či gestionate de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ╚Öi Administra┼úiei Publice (MDRAP), în calitate de Autoritate de Management (AM).