Planuri sectoriale de ac╚Ťiune, rapoarte autoevaluare ╚Öi rapoarte progres


Strategia pentru integritate a MDRAP aprobat─â prin Ordinul ministrului dezvolt─ârii regionale ┼či administra┼úiei publice nr. 728/2015, publicat MO nr. 330/2015 (publicat 10-04-2015)


Codul de etica a personalului Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice


Programe de instruire

  • 2 sesiuni de formare de formatori
    În vederea cre─ârii unei re╚Ťele de formatori la nivelul MDRAP care vor avea capacitatea de a disemina, la rândul lor, cuno╚Ötin╚Ťele dobândite, în perioada martie – aprilie 2014, în Bucure╚Öti, au fost organizate 2 sesiuni de formare de formatori la care au participat 29 persoane din cadrul ministerului.
  • 14 sesiuni de instruire
    Au fost organizate 14 sesiuni de instruire pe diferite teme, dedicate personalului MDRAP ╚Öi structurilor din subordinea/ sub autoritatea ministerului, precum: comunicare intra- ┼či inter-institu┼úional─â, comunicare ╚Öi rela╚Ťii publice, transparen┼ú─â decizional─â ┼či acces liber la informa┼úii de interes public, integritate ┼či responsabilitate în func┼úia public─â, integritate ┼či transparen┼ú─â în planificare ┼či execu┼úie bugetar─â, integritate ┼či transparen┼ú─â în managementul resurselor umane, integritate ┼či transparen┼ú─â în achizi┼úii publice. Sesiunile de instruire s-au desf─â╚Öurat în perioada mai – iunie 2014, în Bucure╚Öti, la acestea participând un num─âr de 216 persoane din cadrul MDRAP ╚Öi al structurilor din subordinea/ sub autoritatea ministerului.

Actualizat Joi, 26 Ianuarie 2017